۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۵۴

دفتر تبلیغات اسلامی:

مسلمانان نسبت به انگیزه واقعی اهانت به پیامبر(ص) هوشیار باشند

مسلمانان نسبت به انگیزه واقعی اهانت به پیامبر(ص) هوشیار باشند

قم - دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای بر هوشیاری مسلمانان در خصوص انگیزه واقعی انگیزه واقعی اهانت به پیامبر(ص) تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای، انتشار کاریکاتورهای ناپسند به ساحت پیامبر اکرم (ص) توسط نشریه فرانسوی را محکوم و بر هوشیاری ملت‌های مسلمان در خصوص انگیزه واقعی از چنین اقدامات تاکید کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

«یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ» (الصف: ۸)

حرکت رذیلانه و ضد انسانی و ضد اخلاقی اهانت به ساحت مقدس پیامبر مکرم اسلام و کتاب مقدس و آسمانی قرآن عظیم توسط نشریه‌ای فرانسوی، فضای منفوری را ایجاد کرد و هر صاحب دردی را برآن می‌دارد تا به روشنگری پرداخته و این اقدامات اهانت آمیز و رذیلانه را سم‌زدایی و محکوم کند.

قلم‌های زهرآگین، زبان‌های دشنام‌دهنده و حرکت‌های اختلاف افکن که در کشورهای غربی طی سال‌های گذشته بارها مشاهده شده است، باردیگر عواطف و احساسات همه مسلمانان بلکه همه موحدین و متدینین را جریحه دار و آزرده ساخت و حکایت از سقوط مدعیان تمدن و انسانیت دارد.

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم این اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی "شارلی ابدو" و هرگونه توهین به مقدسات، ادیان و پیامبران را بشدت محکوم نموده و ضمن هشدار به آمریکا و رژیم صهیونیستی و نوکران آنها در منطقه یادآور می‌شود که ملت‌های مسلمان بویژه مردم شریف ایران در مسائل این منطقه‌ی حسّاس، هشیار بوده و همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرموده‌اند هرگز دشمنی‌های سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نخواهند کرد.

کد خبر 5019713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha